Liis-Katrin Avandi: kust see tulnud on, et ülipeenike on ilus?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Märt ja Liis-Katrin Avandi.
Märt ja Liis-Katrin Avandi. Foto: Arno Saar/Õhtuleht

Tantsijanna Liis-Katrin Avandi rääkis ajakirjale Tervis Pluss, et on juba 13. eluaastast saati oma keha pärast palju muretsenud. Kuna tantsijana on ta keha kogu aeg teistele vaatamiseks, on enesekriitikat raske maha suruda.

«See on põhiteema, mis mind aeg-ajalt jalust rabab,» tunnistas ta. «No mõtlen, et tööd ja projekte on, muu elu on ka justkui lill, siis äkki tuleb väsimus peale ja langen masendusse. Ja ma näengi, kuidas olen kole, paks ja andetu.»

Kuna kehakaal tekitab Liis-Katrinile nii palju stressi, ei kaalugi ta end tavaliselt, sest äkki see number kaalul ei meeldigi talle. «Kust see tulnud on, et ülipeenike on ilus? Tegelikult ju ei ole nii. Kui ma näen tänaval vormikat naist ja tema kõrval kergelt alakaalulist sõbrannat, siis ma vaatan ikka seda naist, kellel on tagumikku ja rindu ja kõike seda,» tõi ta näiteks. «See on imeilus ja ma saan aru, miks see mehi ahvatleb. Aga mille kuradima pärast ma siis tahan olla tüdruk tema kõrval?»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles