Meeste stiiliapsud, mida naised ei salli

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ilu- ja moeportaal Stilist uuris naistelt, mis neile meeste riietuse juures meeldib või ei meeldi.

Rita (22): «Sahisevaid kiledresse ning sokkide ja sandaalide kombinatsiooni ma ei mõista.»

Ave (43): «Mehed võiksid pöörata rohkem tähelepanu oma jalatsitele. Õige mehe tunneb ära tema jalanõudest. Ükski endast lugupidav inimene ei astu hommikul uksest välja räämas, tolmuste või katkiste jalanõudega.»

Marite (25): «Esimene asi, mis kohe meelde tuli, on pika ninaga ussinahast kingad – need on minu arvates lihtsalt hirmsad.»

Terje (33): «See on puhtalt minu arvamus, kuid mulle ei meeldi, kui mehed kannavad valgeid pükse/teksaseid. Ja üldse on üleni valgesse riietumine väga riskantne. Enamik näevad välja nagu koomikud.»

Karin (25): «Suvises tänavapildis ehmatab see, kui kantakse suviseid lühikesi pükse kõrgele tõmmatud sokkide ja plätudega. Ning dressid igapäevaselt kombineeritud soniga – ei!»

Maarja (32): «Tunnistan, et mu arvamus mehest muutub, kui tal on koledad kingad. Vanamoodsad tossud või üliterava ninaga «peoking» on täielik turn off

Maiken (28): «Tunnen alati neile natuke kaasa, kui silman kedagi eriti kitsaste skinny pükstega. Tahaks lihtsalt juurde minna ja abi pakkuda. See ei ole lihtsalt loogiline, et «viinerikiles» on võimalik end veel kuidagi liigutada.»

Eliise (20): «Kahju on vaadata, kui mees ei saa aru, millal lemmiksärgist või -pükstest vabaneda. Luitunud T-särk ja kulunud või aukudega teksapüksid on lihtsalt inetud.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles