Kaltsukakaart: Teise Ringi Riided, Märjamaa

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teise Ringi Riided Märjamaal.
Teise Ringi Riided Märjamaal. Foto: Lugeja pilt

Märjamaal, aadressil Pärnu mnt 71 asub poeke Teise Ringi Riided, kus lugeja sõnul on hinnad odavad ning kaupa uuendatakse tihti.

Meie lugeja Liliti sõnul on tegemist Märjamaa kõige kauem tegutsenud kasutatud riiete poega. «Poes müüakse peale rõivaste ka raamatuid, mänguasju, kardinaid, voodipesu, kingi, nõusid ja muid nipsasjakesi. Mina olen sealt alati endale midagi selga leidnud. Hinnad on soodsad ning mõned asjad maksavad lausa 20 senti! Kaup on vist enamasti Norrast ja Inglismaalt. Kuna omanik paneb kaupa välja üsna tihti, leian sealt endale alati midagi uut,» räägib lugeja.

Teise Ringi Riided erineb oma konkurentidest veel selle tõttu, et seisma jäänud riietele antakse poe alumisel korrusel uus elu kaltsuvaipadena. Soovijad saavad esitada omanikule ka vaipade eritellimusi. «Väga loodussäästlik,» kiidab Lilit.

Millised on sinu kogemused poega Teise Ringi Riided? Millised on sinu lemmikud kasutatud riiete poed?
Ootame märkmeid ja pilte oma lugejate lemmikutest üle Eesti meiliaadressil kristina.pentsa@postimees.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles