Sõna saavad mehed: kümme asja, mis mehi naiste juures ei eruta

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meestele ei meeldi, kui naisel on silmnähtavalt võlts päevitus.
Meestele ei meeldi, kui naisel on silmnähtavalt võlts päevitus. Foto: SCANPIX

Kõigepealt tuleks öelda, et mehed on tänulikud selle eest, kui naised üritavad end nende jaoks atraktiivseks muuta. Peaaegu kõik, mida naine oma välimuse heaks teeb, väärib tunnustust. Siiski on mõned asjad, millega naised ämbrisse astuvad.

Iga reegli juures on mõni erand, samuti ka siin. Tegelikult, seekord lausa kümme erandit. Millised asjad on need, mis mehi tegelikult ei eruta, kuigi naised arvavad vastupidist? Meestele suunatud portaal AskMen toob välja kümme neist.

10. Duckface
Mõnikord jäädvustavad naised pilte, kus nad on nn pardinäoga ehk huuled on kenasti prunti lükatud. Naised kujutavad ilmselt ette, et tulemus on Angelina Jolie sarnane, kuid tegelikult meenutab see siiski pigem parti ning meeste arvates ei ole see kena.

9. Mehe rahuldamine karmi käe abil
Mõnikord tahab naine meest käe abil rahuldada ja see on äärmiselt mõnus, aga võib juhtuda, et naine pingutab liiga kõvasti ning teeb mehe suguelundile hoopis mõnu asemel haiget.

8. Nibudega mängimine
Nibud on nii meestel kui naistel, aga kui naistele mõjub nibudega mängimine stimuleerivalt, siis meeste puhul pole see nii.

7. Pudikeel ja peenike lapsehääl
Mõnikord meeldib naistele rääkida pehme ja peenikese lapsehäälega, mis peaks armas olema, kuid tegelikult on see meeste arvates tüütu.

6. Liigne oigamine seksi ajal ja orgasmi teesklemine
Naised kipuvad vahel seksi käigus oma häälitsustega liiale minema. See on kõik väga erutav ja tore, aga kui on aru saada, et naine teeskleb, siis see tapab koheselt kire.

5. Lolli mängimine
Mõnikord arvavad naised, et mehi erutab see, kui naine on naiivne ja veidi rumal. Vahel harva võib see armas olla, aga enamasti mitte.

4. Raskesti kättesaadava mängimine
Mõnikord üritavad naised mehi võrgutada mängides raskesti kättesaadavat, aga see paneb mehe vaid meeleheitlikult käituma.

3. «Maasikad»
Mõnele naisele meeldib mehe kaelale «maasikaid» teha, kuid vahel tekitab see tunde, justkui vampiir lööks oma kihvad kaela ja üritaks sind verest tühjaks imeda.

2. Liiga palju parfüümi
Naised lõhnavad reeglina väga hästi. Kuid mõnikord võib naine peale panna liiga palju lõhna, mis mõjub liiga pealetükkivalt.

1. Võltspäevitus
Naised armastavad päikest ja igatsevad pruunikat jume, see pole mingi saladus. Aga mõned naised lähevad asjaga liiga kaugele, kasutades võltspäevitust tekitavaid tooteid või külastades liiga tihti solaariumit. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles