Kirsti Valdstein-Timmer paneb kaarte

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kirsti Timmer
Kirsti Timmer Foto: promo

Kirsti Valdstein-Timmer rääkis Naistelehele, et on juba teismeeast kaartidega ennustanud ja pole siiani pidanud pettuma, sest kaardid pole talle kunagi valetanud.

Kirsti jaoks pole kaartide panemine mingi müstiline rituaal vaid igapäevane tegevus. «Meil on peres naisliini pidi selline huvi või oskus edasi kandunud. Ka mu ema pani kaarte ja tegi seda väga hästi,» meenutas Kirsti, kes ise tutvus kaartide panemisega lähemalt 14aastaselt tänu ema töökaaslasele. «Ta pani kaardid lauale ja ütles: aga sulle ma ei pea ju rääkima, mida kaardid tähendavad, sa tead seda isegi. Ju ta siis nägi seal midagi, mis talle sellist infot andis.»

Võõrastele Kirsti ei ennusta, aga sõpradele küll. Kaartidelt on ta kõiki suuremaid ja vahel ka väiksemaid muutusi oma elus ette näinud. Seda, et kaardid talle midagi halba näitaks, Kirsti ei karda. «Sain juba mõne aasta eest selgeks, et iga asi elus on millekski kasulik. Ning samas – kui sa midagi väga kardad, siis see just sulle kaela kukubki,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles