Miks Eda-Ines Etti kunagi blondist juuksevärvist loobus?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eda-Ines Etti 2006. aasta juulis.
Eda-Ines Etti 2006. aasta juulis. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Kaunis ja naiselik Eda-Ines Etti oli alles mõned aastad tagasi blond. Anne&Stiil uuris Ineselt, miks ta juuksevärvi muutis.

«Ühest küljest olin lihtsalt tüdinenud olemast blond. Teisalt olen väga enesekriitiline ja lootsin ehk alateadlikult, et muutuste tulemusena jään lõpuks endaga rahule,» arvas ta. «Kuigi selge on see, et juuksevärv meid pikas perspektiivis enesega rahulolevamaks ei muuda. Selleks on siiski vaja sukelduda sügavamale enda sisse ja uurida, mis seal paigast ära on.»

Nagu me kõik, vajab ka Ines aeg-ajalt muutusi. «Juuksevärv on lihtsalt üks valikus olevatest muutujatest. Samamoodi on võimalik muuta oma riietust, enda tavapärast teed tööle või kohvikuid, kus istumas käid. Iga pisike samm rutiinist välja toob ellu pisut uudsust ja teistmoodi koloriiti.»

Inese sõnul on vaid juuksetooni muutmisega täiesti teistsuguseks muutuda ei saa, aga õnnestunud toonimuutuse või lõikusega võib kasvada enesekindlus ja rahulolu oma peegelpildiga. «Vahel oleme igapäevaelus oma töö, pere ja muredega nii hõivatud, et unustame märgata iseennast, seda kui erilised me oleme,» märkis ta. «Selline pisike muutumismäng võib tõugata positiivse enese taasavastamiseni.»

Loe pikemalt sellest, miks tuntud naised on oma juuksevärvi oluliselt muutnud, värskest Anne&Stiili juulinumbrist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles