Kaltsukakaart: Popovi kaltsukas, Tallinn

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Popovi kaltsukas.
Popovi kaltsukas. Foto: Pm

Tallinnas, aadressil Paavli 1 asuv Popovi kaltsukas asub mõnisada meetrit Paavli kaltsukast. Samadele omanikele kuuluv Popovi poeke on pisem ja hubasem ning keskendub veidi vanemale kliendile.

Popovi kaltsuka kaup on sarnaselt Paavli poele pärit Inglismaalt ning sama on hinnastamispõhimõte. Juhataja sõnul katsuvad nad oma kliendi jaoks olla võimalikult rahakotisõbralikud ning jälgida, et lipikul seisev number vastaks eseme tegelikule väärtusele

Poes on raamaturiiul, kus ajakirjaniku pilk tabas ka hetkel trendikaid popkirjanduse teoseid. Samuti on olemas väike valik kodutarbeid ning muud pudi-padi. Ka Popovis on riided stangele suuruse järgi seatud. Kohvimasinat silma ei jäänud, kuid veeautomaat on klientide tarbeks täiesti olemas.

Kokkuvõtvalt on Popov hubasem ja meeldivam, kuid pisema kaubavalikuga kui Paavli pood. Lastega emad eelistavad ilmselt viimast tänu mängunurgale rohkem.


Millised on sinu kogemused Popovi kaltsukaga? Millised on sinu lemmikud kasutatud riiete poed?
Ootame märkmeid ja pilte oma lugejate lemmikutest üle Eesti meiliaadressil kristina.pentsa@postimees.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles