Kaltsukakaart: Paavli kaltsukas, Tallinn

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paavli kaltsukas saavad lapsed seni mängida, kuni emme riietes sobrab.
Paavli kaltsukas saavad lapsed seni mängida, kuni emme riietes sobrab. Foto: Pm

Tallinnas, aadressil Paavli 6 asuv kasutatud riiete pood näib olevat pealinlaste hulgas üks populaarseimaid. Ilmselt lisab Paavli Kaltsuka menule hoogu ka laste mängunurk ja puhkenurk, kus on võimalik kohvi juua.

Pood on suur ja avar, mahutades palju kraami. Lisaks rõivastele ning jalanõudele jääb silma suur raamaturiilul ning parajal hulgal köögi- ja kodutarbeid. Tallinna mõistes on peamiselt Inglismaalt pärinev kaup võrdlemisi odav, väikelinnade võrdluses aga pigem kallimapoolne. Paavli kaltsuka juhataja ütleb, et nad katsuvad oma kliendi jaoks olla võimalikult rahakotisõbralikud ning jälgida, et lipikul seisev hind vastaks eseme tegelikule väärtusele.


Sümpaatne on see, et kõik riided on paigutatud suuruste järgi, seega jääb ära draama, et leidsid küll väga laheda asja, kuid kahjuks ei ole see sinu suurus.

Riietusruumid on suured ja avarad ning klientidel on võimalik kasutada ka tualetti. Rääkimata kohvimasinaga puhkekohast ning laste mängunurgast. Väikesed mugavused, mis näiteks lastega külastajate jaoks ostlemise mugavamaks teevad.

Paavli kaltsukas märgiti positiivse kogemusena ära nii kommentaariumis kui ka meile saadetud kirjades.

Millised on sinu kogemused Paavli kaltsukaga? Millised on sinu lemmikud kasutatud riiete poed?
Ootame märkmeid ja pilte oma lugejate lemmikutest üle Eesti meiliaadressil kristina.pentsa@postimees.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles