Tunnustatud kingadisainer Christian Louboutin: loomulik välimus ei ole peen

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Christian Louboutin
Christian Louboutin Foto: Sipa Press

Tuntud ja tunnustatud kingadisainer Christian Louboutin usub, et loomulik välimus on liiga lihtne ja üldse mitte peen.

Louboutin on öelnud, et naised, kes enda eest ei hoolitse ega too oma välimust kuidagi esile, on loomupäraselt tahumatud ja lihtsakoelised, kirjutab femalefirst.co.uk.

«Loomulik välimus ei ole peen. Ma ei usu, et on võimalik olla loomulikult peen nagu mõned inimesed on loomulikult targad,» sõnas mees ühes intervjuus.

«See on midagi, mis on sisse juurdunud. Asi pole selles, et meile on nii õpetatud. Mõned inimesed on loomupoolest peenemad kui teised. Loomulik ei tähenda õnneks seda, et ollakse ilma meigita, juuksevärv välja kasvanud ja aastaringselt pidžaamas. Õnneks on kultuur meid sellisest olukorrast välja päästnud.»

Jumalike kingade autor on alati uskunud, et naised peaksid kogu aeg glamuursed olema ning hoolitsema oma meigi ja juuste eest.

Louboutin on tuntud selle poolest, et tema kingi ehib tulipunane tald. Lisaks on tema loomingu puhul sageli mugavusest olulisem ilu ja seksikus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles