Kuidas suvel küünte eest hoolt kanda?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Suvi võib sinu maniküüritud küüntele katsumuseks olla. Õnneks annab kuulsuste maniküürija Jim Soon Choi nõu, kuidas ka suvel käed veetlevana hoida.

Kuidas kaitsta lakitud küüsi päikese eest? Parimaks lahenduseks on mitte kollaseks muutuva pealislaki kasutamine. See tagab selle, et küünelaki erk värv päikese käes ei tuhmu, vahendab portaal Gal Time.

Kuidas käsi üldiselt päikese eest kaitsta? Tihti unustatakse päikesekaitsekreemi kätele määrida, kuid su käed vajavad samasugust kaitsest nagu ülejäänud kehagi. Abiks võib olla ka päikesekaitsefaktoriga kätekreem.

Kuidas mõjutab suvi küünenahku? Õnneks on suviselt soojad ilmad küünenahkadele ja ka küüntele soodsamad kui talvine külm. Suvel on küünenahad vähem kuivad ja rabedad. Ometi ei tohi aga küünenahkade niisutamist täielikult ära unustada. Küünenahaõli on hea ka sellepärast, et see muudab küünelaki ilusaks säravaks.

Kas kloori- ja merevesi mõjuvad küünelakile väga laastavalt? Kahjuks ei ole kloori- ja merevesi just küünelaki suurimad sõbrad, samuti nagu pole seda ka puhastusvahendid. Parimaks kaitseks nende vastu on kvaliteetne pealislakk. Seda tuleks küüntele kanda vähemalt kaks korda nädalas ja vajadusel isegi tihedamini. Abiks on peale ujumist ka küüntele ja kätele kätekreemi määrimine.

Millised on suve popimad värvid? Nagu ka varasematel suvedel, on selgi suvel moes erksad värvid. Eriti popid on erinevad kalliskivitoonid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles