Kuulsused, kes süütuse kaotamisega ei kiirustanud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Supermodell Adriana Lima.
Supermodell Adriana Lima. Foto: SCANPIX

Tänapäeva maailmas on värskendav teada, et on olemas kuulsuseid, kes oma süütuse kaotamisega ei kiirustanud ning seda oma 20ndates eluaastates (või hiljem) tegid. Lisaks on nad nõus seda ka tunnistama.

Matthew Morrison

Sarja «Glee» staar ootas tüdrukuga linade vahele minemisega kuni ta oli 21, kirjutab portaal Wet Paint.

Chris Martin

Bändi Coldplay juhtmees ja Gwyneth Paltrow abikaasa seksis esimest korda 21-aastasena. «Sellega ootamine oli seotud usu ja selliste asjadega,» sõnas ta. «Rolli mängis ka vähene enesekindlus – ma ei olnud tüdrukutega suhtlemises osav.»

Tina Fey

Tina Fey ütles David Lettermani saates, et tema kaotas süütuse 24-aastasena.

Jessica Simpson

Oma tõsielusarjas «Newleyweds: Nick and Jessica» ütles näitlejatar, et neitsiks jäämine kuni oma pulmaööni on midagi sellist, mille üle ta elus kõige uhkem on. Oma pulmaööl oli ta 21-aastane.

Kevin Jonas

Lapsstaar Kevin Jones on avalikult öelnud, et täiskasvanute asja kallale asus ta 22-aastasena oma pulmaööl. «Seks polnud ootamist väärt. Pärast seda mõtlesin ma, et mis selles küll nii erilist peaks olema,» on ta sõnanud. Aastal 2009 abiellus ta Danielle Deleasaga.

Adriana Lima

Seksikas supermodell oli süütust kaotades 27 ning tegi seda samuti oma pulmaööl. «Minu jaoks on seks seotud abieluga,» on kaunitar öelnud. Tema abikaasa on NBA korvpallur Marko Jarić, kellega Victoria’s Secreti modell abiellus 2009. aasta valentinipäeval.

Beyonce

2008. aastal ütles lauljanna, et teismelisena oli tal küll pikalt oma poiss-sõber, kuid lõpuni nad asjaga ei läinud. Oma süütuse kaotas ta 21-aastasena oma praegusele abikaasale, kelleks on räppar Jay-Z.

Lolo Jones

30-aastane tõkkejooksja on üks maailma kuulsaimaid neitsisid ja selle üle uhke. Ta on tunnistanud, et paljud poisid on teda küll meelitanud ja lubanud, et seks aitab tal kiiremini joosta, kuid kuni ta pole abielus, on tema vastus alati eitav.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles