Erootiline romaan päästis perekonna rahahädast

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kuidas pärast töö kaotust ikkagi hakkama saada? Detroidi abielupaar otsustas E.L. Jamesi eeskujul teenida raha erootiliste raamatute kirjutamisest.

Kui viielapselise pere vanemad Jack ja Jasinda Wilder  mõlemad oma töökohtadest ilma jäid, tuli perel kiirelt välja mõelda, kuidas majalaenu kuumakseid tasuda. Suures meeleheites otsustas abielupaar proovida kirjutamist, vahendab Daily Mail.

Oma keldrisse seatud kontorinurgast avaldasid Wilderid oma esimese e-raamatu ning jäid südamevärinaga tulemusi ootama.

Wilderite hullumeelsena näiv plaan tasus end ära ning õige varsti teenisid nad oma e-raamatu müügi pealt nii palju, et maksta ära 1200 dollari suurune majalaenu kuumakse.

Varemalt õpetajana töötanud Jasinda sõnul asusid nad kirjutama nagu hullud: «Me otsustasime majast mitte lahkuda. Ma arvan, et me pesime end selle aja jooksul kolm korda.»

Iga avaldatud raamat pälvis suurema tähelepanu ning nende romaan „Falling Into You“ naisest, kelle armastatu ootamatult sureb, tõusis New York Timesi bestsellerite nimistusse. Kuigi E.L. Jamesi eduni jõudmiseks läheb neil veel aega, on edu märkimisväärne - nende raamatuid on praeguseks müüdud üle miljoni koopia.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles