Edevusest amet: viis tähelepanuväärset moeblogijat

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Moeblogi The Sartorialist autor Scott Schuman.
Moeblogi The Sartorialist autor Scott Schuman. Foto: Getty images/ScanPix

Blogimine pole enam sugugi ainult meelelahutus enese tarbeks. Mitmed inimesed on suutnud oma edevusest ja hobist teha tulusalt sissetoova töö. Naine24 tutvustab teile viite tähelepanuväärset blogijat, kelle armastus moe vastu on neid maailmakuulsaks teinud.

Scott Schuman
Schumani tänavastiiliblogi The Sartorialist on täis ilusaid pilte värvikatest inimestest ning pikka juttu ei räägi, sest tema pildid on piisavalt kõnekad. Väga paljudest teistest tänavastiili jäädvustavatest blogijatest eristub Schuman sellega, et keskendub paljuski meestemoele. Kuigi kõik Schumani pildid olevad inimesed ei pruugi olla riietunud tavamõistes «ilusalt» on ta pildid alati visuaalselt nauditavad ning meisterlikud.
www.thesartorialist.com
Scotti leivad on ühes kapis teise kuulsa blogija, Garance Doré’iga.

Garance Doré
Hetkel New Yorgis elav prantsuse päritolu Garance on ilmselt üks maailma loetumaid ja armastatumaid blogijaid. Kunstniku, fotograafi ning blogijana elatist teeniv Garance räägib asjadest loomulikult ja ausalt, seab kahtluse alla trendiks tõusnud moehullused, kuid teeb seda kõike soojal ning humoorikal viisil. Ning kuigi mademoiselle  Doré’i garderoobis laiutavad rõivad maailma tippdisaineritelt, šoppab ta endiselt siiski näiteks ka Zaras ning ei häbene seda sugugi.
www.garancedore.fr/en

Bryan Grey Yambao
Bryanboy nime all tuntud moeblogijat võiks oma värvikuse poolest võrrelda Anna Dello Russoga. Bryan miksib karusnahku šortsidega, kannab kompleksivabalt naistekampsuneid ning käekotte. Kindlasti pole see blogi igale maitsele, kuid märkimisväärne nähtus maailma moeblogimaastikul siiski.
www.bryanboy.com

Kelly Framel
Kunagi disainerina läbi lüüa üritanud ning nüüd stilistina tegutsev Kelly Framel seisab moeblogi The Glamourai taga. Kelly on kõike muud kui minimalist – nagu blogi nimigi viitab, armastab naine stiilset glämmi ning jagab seda ka teistega. Blogi huvitavamateks pärliteks on telgitagused momendid stilistitööst.
www.theglamourai.com

Elin Kling
Rootsist pärit Kling esindab oma stiiliga naiselikku skandinaavia minimalismi. Tema blogi on põhiliselt küll piltide ja toodete keskne, kuid sellest hoolimata väga populaarne. Rootsi moeajakirja Styleby välja andev Kling on teinud disainikoostöid nii H&M’i kui Guess by Marcianoga.
stylebykling.nowmanifest.com

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles