Milliseid rannarõivaid peaks erineva kehakujuga naised eelistama?

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kahtlemata võib rannarõivaste ostmine olla hirmutav. Oma kehakujule tuleb leida sobiv lõige ja poes peab järgima ka nõuet, et rannarõivaid proovides tuleb pesu selga jätta. Kõik see võib tunduda tüütu ja tekitada tahtmise alla anda!

Aga ära loobu nii kergelt, siin on vastused kõigile rannarõivastega seotud küsimustele, kirjutab GalTime.

Milliseid rannarõivaid peaks eelistama väikeste rindadega naised?

Kui sul on väikesed rinnad, siis võiks kaaluda näiteks mustrite ja tekstuuri lisamist rinna piirkonda. Narmad ja satsid on ideaalne moodus, kuidas luua illusioon suuremast rinnast. Kui eelistad bikiinide asemel trikood, otsi poest näiteks sügava V-kaelusega rannarõivaid, et rõhutada tervet rinna piirkonda. Kui kõik muud variandid sind alt veavad, siis rannarõivaid on ka push-up-rinnahoidjatega.

Mida peaks eelistama kurvikama kehaehitusega naised, kes ei tunne end ujumisriietes mugavalt?

Kui su keha on veidi kumeram, ära tunne sellepärast end halvasti. Rannarõivad on aja jooksul palju muutunud, tänapäeval leidub erinevaid variante kõigile. Üks hea leiutis on «tankiini» ehk bikiinid, mille ülemine osa on särgikese moodi. See aitab oma keskkohta peita, kuid samas rõhutada rindu ja jalgu. Ka trikoo abil saab kõhtu peita ja kui soovid tähelepanu näiteks oma rindadele tõmmata, siis otsi trikood, millel oleks rindade kohal kas silmapaistev muster või muu kaunistus.

Milliseid rannarõivaid peaks eelistama suurte rindadega naised?

Suuremate rindadega naistele on loodud rannarõivad, millel on rindade all toetus. Otsi sellise lõikega bikiine või trikood, mille rinnaosa oleks rohkem kaetud. Veendu, et bikiinide ülemine osa oleks su rindadele paras, liiga väikese rinnahoidja puhul võib üsna veider mulje jääda. Tänapäeval on võimalik osta ka erineva värvi või mustriga bikiinide ülemisi ja alumisi osi.

Mida peaks tegema emad, kes tahavad rannarõivastes head välja näha, kuid neil pole bikiinide jaoks sobiv keha?

Isegi kõige ilusamate kehadega emad otsivad sageli alternatiive bikiinidele, sest rannas olles ei ole kuigi mõnus, kui pisipõnn bikiinide paelu tirib. Erineva disainiga trikoosid leidub poodides õnneks suures koguses, seega pesu- ja rõivapoodides tasub kindlasti ringi vaadata ning müüjatega konsulteerida. Et leida midagi emmedele sobivat, eelistage trikoosid, mis püsiks turvaliselt seljas ja millel poleks palju rippuvaid või tiritavaid osasid.

Millised on sellesuvised rannarõivaste trendid normaalse kehaehitusega naistele?

Sellesuvised rannatrendid pakuvad kõigile rõõmu! Leidub nii seksikaid kui ka praktilisi ja kehakuju rõhutavaid rannarõivaid. Nii bikiinide kui trikoode puhul domineerivad julged värvid, narmad ja isegi kõrge vöökohaga aluspüksid. Veidike kannatust ja tahtmist, et poodides erinevaid variante proovida ning tõenäoliselt leiad kiirelt oma lemmiku!

Millised on stiilsed rannakleitide variandid?

Moes on julged värvid ja lendlevad materjalid. Stiilseid rannakleite leidub nii maksikleitide kui ka minikleitidena. Mõlema variandi puhul muutub rannast mõnda kohvikusse lõunale minek stiilseks ja suviseks. Sobita kleidi juurde suur rannakott, päikseprillid ja lahtised jalanõud ning oled rannakuninganna!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles