Seksikas või ohtlik? Naine on saledama piha nimel kandnud korsetti kolm aastat

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michele Kobke talje on kõigest 40 sentimeetrit.
Michele Kobke talje on kõigest 40 sentimeetrit. Foto: Kuvatõmmis

Enamik naistest hakkab saledama talje nimel dieeti pidama ja teeb kõvasti trenni. Aga mitte Michele Kobke (24). Berliini naine kahandas oma vöökoha 64 sentimeetrilt 40 sentimeetrile, kandes kolm aastat järjest vahetpidamata korsette. Seda isegi öösiti.

Nüüd kui sakslanna piht on peenem kui enamikul modellidel, ei ole ta tulemusega veel päris rahul ja tahab selle kahe sentimeetri võtta väiksemaks saada, kirjutab Daily Mail. Just nii peenike on ameeriklanna Cathie Jungi vöökoht ja Michele Kobke tahab seda tulemust edestada.

Võrdluseks - näiteks keskmise Briti naise vöökoht on umbes 85 sentimeetri laiune. Arstid aga hoiatavad, et kui vöökoha ümbermõõt on üle 80 sentimeetri, võib see põhjustada naistel mitmeid terviseprobleeme. 57 protsendil Briti naistest on liiga jäme talje.

Tervislikust pihast ei saa aga Kobke puhul kindlasti rääkida. Naisel on tõsiseid terviseprobleeme. Ka allpool olevast videost on näha, et ta ei saa normaalselt hingata, on jõuetu ja kahvatu. Ise võrdleb ta korsettide kandmist spordiga. Seevastu on Michele lihased nii nõrgad, et ilma korsetita ta enam püsti seista ei suuda. Väikeste portsude pärast peab ta päevas 10 korda sööma.

Arsti juures ülevaatusel selgus, et Michele seedesüsteem on paigast surutud ja ta ei suuda hingata nii nagu peaks. Kui ta nõnda jätkab, võib jääda liikumisvõimetuks.

Vaata ka videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles