Kairi Sester: avalikkuse tähelepanu on õpetanud olema eelarvamustevaba

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kairi Sester
Kairi Sester Foto: promo

Poliitik Sven Sesteri abikaasa Kairi Sester hakkab juhtima uut telesaadet «Paradiisiaiad». Kuigi ta kaalus pikalt, kas töö vastu võtta, pole Kairi pidanud oma otsust kahetsema, kirjutab Kroonika.

«Ma saan aru, et pean ennast jälgima, kuna olen tänu abikaasale avaliku tähelepanu all. Aga ma ei lase end sellest häirida. Minu jaoks on oluline, et mu sõprade ring koosneks inimestest, kes mind hoiavad ja keda mina hoian. Eelarvamusi ma ei karda. Tean, et need on minu kohata olemas. Ma katsun olla avatud meelega, et mitte ise nende küüsi langeda. Avalikkuse tähelepanu on õpetanud olema eelarvamustevaba,» tõdes ta.

Kairi näeb avalikel üritustel alati väga hea välja. Kuidas tal see õnnestub? «Minu jaoks on see austus ürituse korraldaja vastu,» vastas ta. «Püüan igapäevase riietuse selleks puhuks vahetada millegi pidulikuma vastu. Ka näiteks teatrisse ei lähe ma teksades. See on osa etiketist. Tänu Svenile ja tema töökohustustele on aastatega tekkinud kogemus ja teadmised, mida erinevatele üritustele selga panna.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles