Topeltkohtingute plussid ja miinused

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Sina ja su parim sõbranna leidsite omale kuumad kutid ning nüüd tahate üksteise kaaslasi kohata ning ühtlasi näha, kuidas mehed omavahel läbi saavad. Topeltkohting on ideaalne võimalus sõbranna mehega kohtumiseks ja ühtlasi enda kallima tutvustamiseks.

Millised on aga topeltkohtingute plussid ja miinused? Portaal femalefirst.co.uk annab aimu.

Pluss: su parim sõbranna ja kallim saavad üksteisega lõpuks tuttavaks

Oma parimale sõbrannale tuleb ikka uusi kallimaid tutvustada. See on kirjutamata reegel, et enne, kui asjad väga tõsiseks saavad muutuda, peab su sõbranna su kallimale oma heakskiidu andma.

Miinus: teie isiksused ei pruugi sobida

Istute neljakesi laua taga täielikus vaikuses. Mitte kellelgi pole midagi öelda. Alati on võimalus, et grupidünaamika ei toimi ja see muudab kogu õhtu ebamugavaks kõigi osaliste jaoks.

Pluss: tunned end mugavamalt

Kui saad oma parima sõbranna kohtingule kaasa võtta, siis see muudab olukorra sinu jaoks kindlasti tunduvalt rahulikumaks. Saate mõlemad oma parimaid omadusi näidata ning vestlus sujub vabamalt ning suhtled teistega muretumalt.

Miinus: unustad, et oled kohtingul

Ära unusta, et sa ei tulnud mitte sõbrannaga juttu ajama, vaid tegelikult oled kohtingul ja sul on kaaslane, ära ignoreeri teda.

Pluss: sul on keegi, kellega koos koju jalutada

Isegi, kui avastad, et sinu ja kaaslase vahel pole mingit sädet, saad sõbrannaga koos koju jalutada.

Miinus: sinul on lõbus, aga sõbrannal mitte

Kui sul on lõbus õhtu ja veedad oma kaaslasega ideaalselt aega, siis viimane asi, mida sa tahaksid, on see, et su sõbrannale ei meeldiks tema kaaslane. Tunned süümepiinu, sest sul on lõbus, kuid temal mitte ja sulle tundub, et sa ei saa oma kaaslasele keskenduda, sest pead sõbrannaga tegelema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles