Võta osa Naine24 Facebooki kinomängust!

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Riff 2: Tõusulaine"
"Riff 2: Tõusulaine" Foto: promo

Koolijütsidel algas kauaoodatud suvevaheaeg ja miks mitte tähistada seda pereringis toreda kinokülastusega. Selleks loosime Facebooki fännide seas välja kümnele perele 4 piletit «Riff 2: Tõusulaine» esilinastusele.

Kui sa veel ei ole Naine24 fänn Facebookis, siis tee see klikk ära SIIN, jaga kampaaniapilti ja kirjuta kommentaariks «perega kinno». Kõigi osalejate vahel loosime välja 10 x 4 kinopiletit eestikeelse animafilmi «Riff 2: Tõusulaine» esilinastusele CC Plazasse 13. juunil kell 19.00. Võitjad loosime välja teisipäeval, 11. juunil kell 12.00. Võitjatega võetakse ühendust.

Riff 2: Tõusulaine (The reef 2: High Tide)

Režissöörid: Mark A.Z. Dippé, Taedong Park

Žanr: Seiklus, animatsioon

Tootjamaa: USA, Lõuna-Korea

Stsenaristid: Chris Denk, Johnny Hartmann


Väikene kala Pi ning teised ookeani elanikud elavad korallrahul rõõmsat elu. Nende kodu ähvardab aga hävitada kurjade haide parv, eesotsas Pi vana vaenlase Troyga. Selleks, et oma sõpru ja kodu kaitsta, korraldab Pi teistele kaladele enesekaitse treeninguid, kuid see osutub arvatust raskemaks ülesandeks. Teised kalad on hoopis vaimustunud rõõmsameelse Ronny plaanist päästa riff suurejoonelise veealuse šõuga ning Pi jääb kaitse korraldamisel üksi. Mida aga rifi värvikirevad elanikud ei tea, on see, et Ronny näol on neil tegemist maskeeringus haiga, kelle Troy saatis nende järele luurama.

Värvikas veealune maailm oma lõbusate karakteritega rõõmustab kogu pere 3D-s.

Film on dubleeritud eesti keelde ning oma hääled on tegelastele andnud Andres Raag, Tarvo Krall, Margus Jürisson, Kristi Aule, Kristiine Truu, Andres Liivak, Piret Viisimaa, Sulev Võrno.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles