Kas seksida spontaanselt või planeeritult – selles on küsimus!

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Osade arvates on spontaasus see, mis elule vürtsi annab, kuid leidub inimesi, kes sellega nõus ei ole eriti kui jutuks on armatsemine.

Suurbritannias läbi viidud küsitlusest selgus, et üle poole Briti paaridest planeerivad, millal nad seksivad, mitte ei lase romantilisel hetkel end kaasa viia, kirjutab femalefirst.co.uk.

Peamine põhjus, miks seksimist planeeritakse, on see, et paari seksuaalelu oleks regulaarne. Paarid planeerivad seksi veel seetõttu, et mõlemal on näiteks tihe töögraafik või üritatakse last saada.

Viiendik paaridest ütles, et nad planeerivad vahekordi selleks, et õigel hetkel õiges tujus olla. Kaks kolmandikku naistest ütles, et nad tahavad enne seksi end korda teha ja mehed ütlesid, et nemad eelistavad enne seksi mitte väga palju süüa või juua. Just neil põhjustel on hea ette teada, millal «läheb asjaks».

Aga kas spontaansuse unustamine tähendab seda, et suhtest kaob maagia? Sugugi mitte! Kaks kolmandikku paaridest kinnitas, et vahekorra ette planeerimine on nende voodielu parandanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles