Tänavused 50 parimat Eesti söögikohta on jälle teada, sügisel annavad Eesti Maitsed neile ka paremusjärjestuse.
Viiskümmend parimat söögikohta valitud
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uute tulijatena on nimistusse lisandunud GMP Clubhotel Pühajärve restoran, Kaheksa Jalga Kõue-Triigi mõisas Kolm Sibulat, Salt, Sesoon ja Till&Kummel Tallinnas, Polpo Tartus ning Vihula mõisa restoran.
Ka edetabelisse tagasi pääsenuid oli tänavu eelmistest aastatest rohkem, näiteks Ammende Pärnus, Antonius Tartus ja Egoist Tallinnas. Kõik edetabelisse arvatud said uksele ka vastava kleebise. Vaata lisa eestimaitsed.com.