Päevatoimetaja:
Heidi Ruul

Viiskümmend parimat söögikohta valitud

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Restoran Kaheksa Jalga Kõue-Triigi mõisas
Restoran Kaheksa Jalga Kõue-Triigi mõisas Foto: SCANPIX

Tänavused 50 parimat Eesti söögikohta on jälle teada, sügisel annavad Eesti Maitsed neile ka paremusjärjestuse.

Uute tulijatena on nimistusse lisandunud GMP Clubhotel Pühajärve restoran, Kaheksa Jalga Kõue-Triigi mõisas Kolm Sibulat, Salt, Sesoon ja Till&Kummel Tallinnas, Polpo Tartus ning Vihula mõisa restoran.

Ka edetabelisse tagasi pääsenuid oli tänavu eelmistest aastatest rohkem, näiteks Ammende Pärnus, Antonius Tartus ja Egoist Tallinnas. Kõik edetabelisse arvatud said uksele ka vastava kleebise. Vaata lisa eestimaitsed.com.

Märksõnad

Tagasi üles