Kümnendi ilusaimate juuste omanik on Beyonce

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Beyonce
Beyonce Foto: SCANPIX

Lisaks kõigile auhindadele, mis Beyonce on võitnud tänu oma suurepärastele lauludele, ilusale välimusele ja stiilile, on Beyoncel nüüd ametlikult viimase aastakümne parimad juuksed.

Juuksestilistid olid ühehäälselt nõus, et kõik soengud, mis Beyoncel on kümnendi jooksul olnud, väärivad autasu, kirjutab portaal Genius Beauty.

Tänu oma loomulikult kaunitele ja paksudele juustele, on Beyonce katsetanud väga erinevaid stiile: sirged juuksed, suured lokid, õrnad lained, patsid, hobusesaba, pikemad juuksed ja lühemad juuksed. Lisaks on ta proovinud ka erinevaid värve, mis talle kõik sobinud on.

Üks stilistidest läks isegi nii kaugele ja ütles, et pole olnud päeva, mil Beyonce juuksed poleks olnud perfektsed.

Kümnendi parimate juuste valimisel sai teise koha Davic Beckham, kes samuti oma juuste ja erinevate stiilide katsetamise poolest kuulus. Talle järgnesid Cheryl Cole ja Christina Aguilera. Viiendale kohale hääletati postuumselt Amy Winehouse. Kuuenda koha sai üllatavalt Londoni linnapea Boris Johnson (loodetavasti stilistide väike nali). Seitsmes oli Cambridge’i hertsoginna ning kaheksas Kate Moss. Üheksas ja kümnes olid vastavalt Lady Gaga ja Sharon Osbourne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles