Suurimad kohtingueelsed hirmud paljastatud!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Esimesed kohtingud võivad olla närvesöövad: mida küll kanda ja millest küll rääkida? Kuid uus Suurbritannias läbi viidud uurimus leidis, et suurimaks kohtingueelseks hirmuks on halb hingeõhk – rohkem kui pooled küsitletutest olid hirmul just selle pärast.

Daily Mail kirjutab, et halvale hingeõhule kui suurimale hirmule järgnesid muretsemine riietuse pärast, hirm näha välja paks ning hirm halbade kehalõhnade pärast.

Pole ka ime, et nii paljud inimesed enne kohtingut halva hingeõhu pärast muret tunnevad, sest lausa kolm neljandikku küsitletutest vastas, et nemad ei kohtuks uuesti inimesega, kellel hingeõhk esimesel kohtingul halvasti lõhnas. Kõige ebameeldivamaks peeti uue kaaslase juures aga halba kehalõhna (86 protsenti vastanutest arvas nii), millele järgneski halb hingeõhk (75 protsenti), liigne higistamine (58 protsenti) ja koledad hambad (58 protsenti).

Suurbritannia suhteekspert James Preece sõnab, et on täiesti normaalne, et inimesed on kohtingu eel närvis, eriti veel esimese kohtingu eel, sest esmamulje on ülimalt tähtis.

Vaatamata sellele on ülimalt oluline aga näida enesekindel. «Enesekindlust õhkavad inimesed on palju külgetõmbavamad kui ebakindlad.» Seega on eksperdi kohaselt kohitingu ajaks ülimalt oluline kohtingueelsed mured peast tõrjuda ja end nautida.

Suurimad kohtingueelsed hirmud                                   

Halb hingeõhk

Sobimatu riietus

Hirm paista paks

Halvad kehalõhnad

Koledad juuksed

Toit hammaste vahel

Hoolitsemata küüned

Kole meik

Suurimad eemalepeletajad

Halvad kehalõhnad

Halb hingeõhk

Liigne higistamine

Koledad hambad

Inetu nahk/vistrikud

Liiga palju meiki

Hoolitsemata küüned

Liiga palju näokarvu

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles