Baltika esitleb 60ndatest inspireeritud suvist peomoodi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Selle suve pidudel kaunistavad kleite just 60ndate stiilis lõiked ja arhitektuursed jooned, samaaegselt meeste puhul dikteerivad ülikonnamoodi kvaliteetsed ja efektsed kangad koos moodsalt šikkide detailidega.

Tõelised moemuusad toovad suvepeole Montoni – selle hooaja kollektsioon on täis elavaid värve, alustades kommitoonides pastellidest ja lõpetades julgete ning kirgaste toonidega. Pilke köidavad põnevad lõiked miksituna uudsete kangastega ning näha on jõulisi triipe, õhkõrnu lillemotiive, portselantassi mustrit. 60ndatest pärit selge joon on läbivaks teemaks – lihtsa siluetiga kleit annab peole hoo sisse!

Samaaegselt eriti moodne mees lisab ülikonnale vunki juurde, Montoni lühikeste pükstega vürtsitatud ülikond seab uue standardi – et koolilõpu klassipilt oleks ikka meeldejääv.

Suviseks stiiligiidiks on Mosaic - lihtsalt kombineeritavad rõivad moodustuvad täiusliku komplekti, luues suvepeole sumeda ja elegantse meeleolu. Sellel hooajal on pidude keskmes väike lilleline kleit, mida täiustab lihtne sama mustriga jakk. Meestekollektsioonis on Mosaici ülikonnad aga suviselt heledates toonides ning pidulikkust lisavad kergelt läikivad kangad.

Tõeliselt luksuslik meeleolu kandub Ivo Nikkolo kollektsioonist igale suvisele üritusele. Maailma moetrendid just Eesti disainerite käekirjas loovad selgeid modernseid siluette koos naiselike detailidega. Elegantne koobaltsinine asümmeetriline seelik mõjub uudselt, samas 60ndatest inspireeritud kleidile loovad suvise hõngu just kaunid 3-D motiivid.

Bastioni kleidis tunneb iga naine end suvistel pidudel kui iluetalon – ülim figuurisõbralikkus arvestab erinevate kehatüüpidega. Voogavad mustrid nagu lillemotiivid, kontrastsed detailid ning naiselik pits on loodud elegantseteks üritusteks. Lendlevast kangast maani kleit rõhutab naiselikkust, samas kelmikas tüllseelik lihtsa lillemotiividega kaunistatud seeliku all loob põneva lahenduse.

Šikk ja luksulik suvepidu – Baltmani ülikonnad on loodud eksklusiivsetest kangastest ning täiustatud modernsete detailidega. Lihtne moesoovitus on valida suvepeoks või koolilõpetamiseks kvaliteetsest kangast ülikonnale toon-toonis lips ja triiksärk, täiusliku välimuse moodustavad  šikk rinnarätt ja mansetinööbid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles