Supermodell Gisele Bündchen: just ebatäiuslikkus muudab meid ilusaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gisele Bündchen
Gisele Bündchen Foto: SCANPIX

Ta on maailma kõige rohkem teeniv modell ning Claudia Schifferi ja Naomi Campbelli sõnade kohaselt tänapäeval ainuke «tõeline» supermodell.

Nüüd kasutab Victoria’s Secreti modell, kelle varandus on hinnatavalt üle 250 miljoni dollari, oma staatust, et halvustada reklaamfotode töötlemist.

Kui modell Erin Heatheron eelmisel sügisel fotode töötlemist õigustas, siis 32-aastane Gisele Bündchen ütles portaalile Fashionista, et talle meeldiks kui rohkemad reklaamkampaaniad näitaksid modellide loomulikku ilu.

Kahe lapse ema Gisele sooviks, et rohkemad fotograafid hindaksid inimeste ebatäiuslikkust ja lõpetaksid laialdaselt levinud fotode ületöötlemine.

Oma viimases kampaanias Brasiilia firmale BLK DNM poseerib Gisele meikimata ning ka tema juukseid pole sätitud. «Ma armastan seda kampaaniat, sest arvan, et reklaamkampaaniad peaksid rohkem keskenduma naiste loomulikule ilule. Ma armastan seda, et iga naine on unikaalne – just meie ebatäiuslikkus muudab meid ilusaks ja eriliseks.»

Johna Lindebergi pildistatud kampaania fotod peaksid varsti ka avalikkuse ette ilmuma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles