Eesti parimaks ilusalongiks valiti Belle stuudio

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Belle stuudio
Belle stuudio Foto: Erakogu

Klienditeeninduskeskus, Saloninfra ja ajakiri Iluguru valisid taas välja Eesti parima ilusalongi. Sellele tiitlile saab kandideerida ilusalong, kelle põhieesmärkideks on ettevõtte areng, erialane professionaalsus ja parim klienditeenindus.

Kohtunikeks olid tavalised kliendid, kes külastasid salongi nn «mystery shopping» põhimõttel ja täitsid hiljem vastava küsimustiku. Seekord soovis võistluses osaleda pea kakskümmend ilusalongi, kellest kaheksa konkureerisid ihaldatud tiitlile.

Võiduteemanti sai endale Belle stuudio, mis asub Rakveres. Salongi juhi, Marge Kallaste sõnul tuli võit neile seekord tõeliselt meeldiva üllatusena. Osa võtma motiveeris saadav põhjalik tagasiside selle kohta, kuidas kliendid salongi näevad ja tajuvad. «Salong suureneb ja areneb ning soovisime testida, kas ka meie noored kolleegid on samal tasemel kui vanemad olijad,» selgitas Kallaste.

Belle Stuudio on eriline ilusalong, kes soovib eristuda ja pakkuda Rakvere inimestele muuhulgas ka selliseid iluteenuseid, mida keegi teine nende kodulinnas ei paku. Kinnituseks, et peale hea teeninduse ja oskusliku majandamise on salongi töötajad ka professionaalselt tasemel, on nii koolituste hulk, mida töötajad pidevalt läbivad kui ka ruumipuudus. Nimelt on Belle stuudiol ees laienemine, et pakkuda juuksuri– ja küünetehnikuteenuste kõrval ka eraldatud ruumides võimalikult mitmekülgseid kosmeetilisi protseduure.

Korraldajate suureks rõõmuks andis statistika võitjaks salongi, kes oma aktiivsuse, motiveerituse ja väga mõnusa teeninduskeskkonnaga seda juba ammu vääris.

Peaauhinnaks on konkursil ainulaadse salongitarkvara Saloninfra aastane tasuta kasutusluba. Saloninfra on tarkvara, mis on loodud ja toodetud just Eesti ilusalongidele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles