Vaata, mida kuulsused hommikuti söövad!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Modell Brooklyn Decker.
Modell Brooklyn Decker. Foto: Reuters / Scanpix

Olles kogu aeg avalikkuse silme ees, kes nende välimuse juures kõike märkavad, panevad paljud staarid väga suurt rõhku tervislikule toitumisele ning oma keha eest hoolitsemisele. Muidugi ei kehti see kõigi kuulsuste kohta, kuid alljärgnevalt paljastavad mõned tervislikke eluviise armastavad tähed, kuidas nad oma päeva alustavad.

Justin Timberlake

Südametemurdjast laulja sööb lausa kaks hommikusööki: esimeseks söögikorraks on tal vahvlid mandlivõiga ja munapuder. Sellele järgneb trenn, pärast mida joob ta valgukokteili ning sööb ühe muna. Enda sõnul teebki ta trenni selleks, et saaks süüa, mida iganes soovib, kirjutab Huffington Post.

Gwyneth Paltrow

Oma erilise, nii kiidetud kui ka hukkamõistetud, süsivesikute-, piimatoodete- ja gluteiinivaba dieedi poolest tuntud näitlejatar ja mitme kokaraamatu autor Gwyneth Paltrow alustab oma päeva juurviljaomleti, lõhe ja sardiinidega. Sinna kõrvale sööb ta gluteiinivaba leiba avokaadoga.

Khloe Kardashian

Tõsielustaar avaldas, et tema hommikusöök koosneb hommikusöögihelvestest, millele ta lisab keskmise rasvasisaldusega piima ning kõrvale joob alati tassi kohvi.

Carly Rae Jepson

Hitiga «Call Me Maybe» kuulsaks saanud noor lauljatar ütleb, et tema igahommikuseks valikuks on kujunenud vaniljemaitseline jogurt, kuhu on lisatud müslit ning puuvilju. Võimaluse korral võtab ta sinna juurde ka paar keedetud muna.

Kelly Osbourne

Paari aastaga rohkem kui 30 kilo kaotanud lauljatar paljastab, et see, et ta hommikuti sööma hakkas, oligi tema kaalukaotuse aluseks. Tema tavaline hommikusöök on kaks munavalget madala rasvasisaldusega juustuga ning kausitäis hommikusöögihelbeid madala rasvasisaldusega piimaga.

Shaquille O’Neal

Hiiglasuur endine NBA mängija Shaq O’Neal armastab hommikuks süüa munavalgetest valmistatud omletti ja juua värskelt pressitud apelsinimahla. Kohvi pole ta elus kunagi joonud.

Brooklyn Decker

Tennisestaari Andy Roddicki abikaasa ja modell, kes on kaunistanud ka ajakirja Sports Illustrated esikaant, sööb hommikusöögiks Kreeka jogurtit, palju marju ning munavalge omletti.

Ashley Tisdale

Muusikalist «Keskkoolimuusikal» tuntud näitlejatar ja lauljatar naudib päeva alguses sarnaselt teiste staaridega munavalge omletti. Sinna kõrvale valib ta värsked puuviljad ja täistera röstsaia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles