Selgeltnägija Kristi kaotas nelja kuuga 26 kilo

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selgeltnägija Kristi
Selgeltnägija Kristi Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Saatest «Selgeltnägijate tuleproov» tuntuks saanud Kristi (34) kaotas vaid nelja kuuga oma kehakaalust 26 kilogrammi, kuid selleks ei teinud naine midagi üleloomulikku ega võtnud ette ka imedieete. Ta loobus vaid lihast, teatab Naisteleht.

Oktoobris otsustas Kristi koos sõbrannaga hakata tervislikumalt toituma, kuigi dieedi-inimeseks ta end kindlasti ei pea. «Rannas ma ei käi ja basseinis ujumas ka mitte. Kui olen oma keha pärast õnnetu, siis lähen ja ostan omale hoopis suuremad riided,» sõnas selgeltnägija ja lisas, et palju keerulisem on see, kui kaalu üldse nagu polegi. «Noorest peast olin ma alakaaluline. Juurde hakkasin võtma 25-aastaselt, kui asusin end tõsiselt nuumama. Kuni selle ajani ei söönud ma väga paljusid asju, eeskätt liha.»

Ühel hetkel mõistis naine taas, et liha söömine rikub tema elukvaliteeti. «Olin alati nii väsinud ja uimane, aga ma ei saa ju endale sellist luksust lubada, et lihtsalt päevad läbi magan. Nii kui tegin lihaga lõpparve, muutus minu enesetunne kohe.» Nüüd on tema toidulaual rikkalik juustuvalik, köögi-, juur- ja puuviljad, seened ja oad, avokaado, spargel, spinat, spargelkapsas ja värske kala.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles