Staaride beebibuum

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kate Middleton
Kate Middleton Foto: Reuters / Scanpix

Õnnistatud olek on mõjunud nii kuulsuste kaalule kui ka eluviisile üsna eri moodi, mistõttu on emadepäeva eel eriti paslik uudistada tulevaste emmede tegemisi.

MALBE JA TEGUS

Briti kuningakoda võib uhkusega rõõmustada aasta ühe oodatuma sünni üle, sest prints Williami ja Kate’i lapsesaamisest on räägitud juba nende pulmadest saati. Nüüd, kui lapsukese ilmaletulekuni on jäänud vaid mõni kuu, on meedia muutunud eriti halastamatuks ning kommentaare Kate’i kõhu suuruse kohta ilmub vahetpidamata.

Et lugejatele kõik puust ja punaselt selgeks teha, on kuninglikku loodet igal nädalal võrreldud eri suuruses köögiviljadega alates sibulast kuni baklažaanini.

Samal ajal vangutatakse pead ega mõisteta, kuidas saab Kate nii hilises rasedusjärgus niivõrd sale välja näha. Müsteeriumile tõi seletuse uudis, et ka Kate’i ema oli last oodates väga sihvakas. Siiski ei ole hertsoginna pääsenud raseduse isudest ning on eriti maias küpsiste ja kookide järele.

Samas on ta agar joogaharrastaja ning käib koertega jalutamas. Rasedate nuhtluse, hommikuse iivelduse vastu on Kate kasutanud hüpnoteraapia abi. Samuti ei ole ta unustanud oma ametikohustusi ning propageerib laste turvakodude toetamist, teeb visiite ja kohtub rahvaga. Kate’i on nimetatud isegi rasedate moeikooniks, kuna ta on suutnud ideaalselt sobitada kõik kleidid-jakid oma uue figuuriga.

Eeskujuks on hertsoginna muulgi moel. Suurbritannias suurenesid pärast Kate’i suuruudise avalikustamist rasedustestide müügiarvud rohkem kui poole võrra.

SKANDAALNE JA AVAMEELNE

Erinevalt hertsoginna Kate’ist on Ameerika seltskonnatäht ja tõsielusarjadega kuulsust teeninud Kim Kardashian saanud oma rasedusaegse välimuse ja moevaliku tõttu karmi kriitikat. Nii ei suudeta ära imestada, kuidas ta ei suuda üha paisuvat kõhukest kuidagi sobivate riietega katta.

Küll on ta katsetanud liibuvate, värviliste ja lühikeste kleitide, veidrate lõigete, volangide ja kotjate pükstega uut figuuri peita või rõhutada, aga välja on kukkunud ikka ühtmoodi kehvasti. Kardashian kipub sarnaselt riietusega mujalgi äärmustesse kalduma: kord võib teda näha rämpstoitu pugimas, kohe pärast seda aga spordisaali suundumas.

Lisaks on ta raseduse algusest saati üritanud end tähelepanu keskpunktis hoida. Näiteks sai rahvas rasedusest teada erikummalisel moel, kui Kimi räpparist poiss-sõber Kanye West seda ühel oma kontserdil kuulutas.

Lisaks kasutab Kim agaralt sotsiaalmeedia abi, et rahvast oma raseduse kulgemisest informeerida, ning postitab pidevalt Twitterisse uusi fotosid. Hiljuti otsustas ta näiteks endast peegli abil pilti teha ning demonstreeris paljast kõhtu kogu maailmale. Samuti täiendab Kim pidevalt oma blogi ning võtterühm oli tal kaasas isegi Kreeka saarel perega puhates, et taas mõned osad tõsieluseriaalile juurde saada. 

VÄÄRIKAS JA GLAMUURNE

Palju vaoshoitumalt on tegutsenud beebiootel Ameerika näitlejanna Halle Berry. 46-aastane Bondi-tüdruk ei suutnud rasedust algul isegi uskuda, aga nüüd särab ootusärevusest koos kihlatu Olivier Martineziga.

Berry eelmisest kooselust sündinud viieaastane tütar Nahla peaks aga eriti õnnelik olema, kuna oli juba pikemat aega õhtuti jumalalt endale väikest õde või venda palunud. Berry sõnul on tal hea meel, et ta alles nüüd, küpsema ja targemana teist last ootab. Siiski hoiatavad arstid, et ta peab olema ettevaatlik nii oma vanuse kui ka diabeedi tõttu.

Igatahes loorberitele puhkama ei ole näitlejanna jäänud ning uue filmi võtted ei peatu Berry sõnul raseduse tõttu mingil juhul. Lisaks on ta agar heategevuses ja loodab ÜRO programmiga koguda raha nälgivatele lastele ning harida Aafrika naisi lapseootamise võlude ja valude vallas.

Kui arstidelt on ta saanud pigem peavangutusi, siis moegurudelt vaid kiidusõnu. Ehkki näitlejanna kõht ei ole veel palju paisunud, kiidetakse tema oskust ka rasedana glamuurne ja elegantne välja näha – nii punasel vaibal kui ka tänaval. 

KAUNITARIST KANAEMA

Erinevalt Halle Berryst soovib teist last ootav Hispaania näitlejatar Penelope Cruz karjääri asemel pigem perele keskenduda. Tema unistuseks on suur pere, kus kasvaks pisipoja Leo ja peagi sündiva teise lapse kõrval veel paar põnni, keda koos armastava abikaasa Javier Bardemiga kasvatada.

Cruzi sõnul on emadus midagi imelist ja erakordset ning sünnitamine muutis sekundi vältel kogu tema senist elu ja kallas ta üle tugeva armastusega. Siit ka valmidus ohverdada näitlejakarjäär. Siiski tegutseb ta paari filmi kallal ning on Rootsi rõivafirma Lindexi reklaaminäoks. Cruz on raseduse ajal vältinud ajakirjade esikaantele sattumist ning soovib ka lapsed meediast kaugel hoida, et nad saaksid elada võimalikult anonüümselt ja õnnelikult.

TEADMATUSES LOLLITADES

Ameerika lauljanna Fergie tunnistas, et tema ja näitlejast abikaasa Josh Duhamel on pereasjades veel üsna «rohelised» ning ei tea isegi seda, mis saama hakkab, aga mõlema ootusärevus on suur. Näiteks teavitasid nad maailma Fergie’ rasedusest Twitteri kaudu, postitades sinna enda lõbusaid lapsepõlvefotosid.

Naerust ei paista selles peres puudu olevat, sest tulevane isa pidavat naise kõhus olevat beebit sageli laulmisega lõbustama ning ilmus naljatamisi avalikkuse ette samuti suure polsterkõhuga.
Stiiliikooniks nimetatud Fergie on aga lõbutsemise kõrval endiselt tegev mitmel rindel.

Näiteks kirjutab ta muusikat uue sooloalbumi jaoks ning nokitseb oma kosmeetikasarja kallal. Hommikuse iivelduse vastu võitleb ta akupunktuuri abiga. Erinevalt magusasõbrast printsess Kate’ist on Fergiel raseduse ajal tekkinud suurem isu kõikvõimalike puuviljade järele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles