Madis Milling suhetest: teise inimese omamine on jubedamaid vigu, mis tehakse

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madis Milling.
Madis Milling. Foto: TPM

Madis Milling rääkis Kroonikale, et hindab partneris kõige rohkem seda, kui too ei pea teist enda omandiks.

«Kui keegi hakkab partnerit omama, siis sellest suhtest head nahka ei tule,» selgitas Madis Milling. «Muidugi on olemas «meie», kuid on olemas ka «mina». Seda «mina» ei tohi maha trampida ning teise inimese aega ei tohi ära võtta.»

Oma arvamust ilmestas Milling ketikoera-näitega: kui kett läheb ühel hetkel katki, siis jookseb koer ära. Lahtine koer ei jookse aga kunagi kodust kaugele. «Selleks, et aru saada, kui hea kodus on, tuleb aeg-ajalt ära käia. Kui sind aga kodust ära ei lasta, siis tõmmataksegi vabaks pääsedes nelja tuule poole. Teise inimese omamine on jubedamaid vigu, mis tehakse.»

Madisel endal jääb naisega koosolemiseks väga vähe aega, sest mõlemal on tihedad töögraafikud. Neile nii sobibki. Kõrtsis või ööklubides mees ei käi, sest sinna teda ei tõmba. «Kui tõesti on kuskil mõni hea bänd, siis vahel lähen seda kuulama, võtan sõpradega klaasi õlut.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles