Kirjuta laste naljakatest ütlemistest ja võida üllatus Avonilt!

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Laste suust võib kuulda uskumatuid pärleid. Nii mõnegi mudilase lihtsalt esitatud väites võib tunda kummastavat elutarkust või rabab jalust ninatarga otsekohesus. Väikelaste vanemad teavad, kui vahvad naljaninad nende järglased on. Seoses läheneva emadepäevaga kogume lugejate laste vahvaid ütlemisi, mis vanematele palju nalja on teinud.

Kirjuta meile, kui sinugi laps(ed) on öelnud midagi meeldejäävat - kas naljakat või mõtlemapanevat. Lapse nime võid ära muuta, kuid ära unusta juurde lisamast lapse vanust, et lugejatel oleks nalja parem mõista.

Auhinnaks on Avonilt 15 kingikotti, mille sisu jääb üllatuseks. Kingisaajad selguvad loosi abil.

Saada kiri aadressile naine@postimees.ee hiljemalt 11. mail. Ära unusta lisamast oma kontaktandmeid, et saaksime Sinuga võidu korral ühendust võtta. Valitud kirjad avaldatakse Naine24's. Toimetusel on õigus kirju toimetada ja lühendada. Soovi korral võib autor jääda anonüümseks.

Copy
Tagasi üles