Hüpnoterapeut väidab, et suudab hüpnoosi abil naiste rindu suurendada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Felix Economakis on diplomeeritud psühholoog ja hüpnoterapeut, kes väidab, et on võimeline hüpnoosi abil naiste rinnakorvi suurust vähemalt kolme korvi võrra suurendama.

Economakise sõnul tuleb selle jaoks tema juures hüpnoosiseanssidel käia vähemalt kolmel korral. 26-aastane Briti naine Ashley Weller on üks Economakise klientidest ja naine väidab, et pärast seansse on tema rinnad suuremad ja pringimad, kirjutab Daily Mail.

Pärast kaalukaotust polnud Weller oma rindade suurusega rahul, kuid tema rahakott ei võimaldanud plastilise kirurgia poole pöörduda. Kui naine kuulis hüpnoterapeudist, kes väidevalt suudab hüpnoosi abil rindu suurendada, otsustas ta seda proovida, hoolimata sellest, et ettevõtmine tundus liiga hea, et olla tõsi.

Kuigi see tundub ebatõenäoline, väidab Weller, et tänu hüpnoosile on tema endisest 80C rinnakorvist saanud 80E. Economakise sõnul eemaldas ta hüpnoosi käigus naise mõtteist psühholoogilised tõkked, mis takistasid rindade kasvu.

«Mõtted kontrollivad keha ja kui oskad mõtetega ümber käia, on võimalik mõtete abil oma keha muuta. Hüpnoosi abil saan ma otse mõtetega tööd teha. Ma kõnetan seda osa mõtlemisest, mis kontrollib hormoone,» selgitas hüpnoterapeut.

Tema sõnul võib tõketel olla mitmeid põhjuseid, näiteks puberteedi ajal seostatakse suuri rindu ebameeldiva tähelepanuga meeste poolt, kui noored naised pole selleks veel valmis.

Economakise rahulolev klient Ashley Weller sõnas, et pärast kaalukaotust ja kolme lapse sünnitamist olid tema rinnad kottis ja nägid kohutavad välja. Naine väitis, et suhtus alguses hüpnoosi skeptiliselt ega suutnud õieti keskenduda.

Kui ta lõpuks selle mõttega harjus, üllatas teha, kuivõrd kiirelt ja märkamatult kogu protsess käib. «Istusin toolil ja tundsin end lõõgastunult. Järgmise asjana mäletan, et Felix palus mul üles ärgata. Tundsin end tõeliselt värskena - nagu oleksin just pikalt maganud. Alguses ma muutusi ei märganud, alles teise seansi ajal tajusin, et mu rinnahoidja on kuidagi pingul,» meenutas Weller.

Hoolimata klientide soovitustest, suhtuvad meditsiinieksperdid asjasse skeptiliselt. Dr Ian Campbell sõnas, et rinnad võivad muutuda mitmel põhjusel, kuid tõenäosus, et muutuste taga on hüpnoteraapia, on vähetõenäoline, kui mitte võimatu.

Üks seanss Londonis asuva hüpnoterapeudi juures kestab poolteist tundi ja maksab 900 naela.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles