Naha ja juuste puhastamine leiva, muna ja hapupiimaga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Juukseid võib pesta leiva, munakollase, õlle, hapupiima või keefiriga.

Leib. Murra kaks viilu leiba kaussi tükkideks, vala peale kummeliteed või vett. Lase seista ja tambi puruks, hõõru läbi tiheda metallsõela ning kanna juustele, kirjutab portaal Bioneer.

Muna. Eralda munakollased valgetest, klopi lahti ja kanna juustele. Lase peas seista mõned minutid ja loputa välja. Munaga pestes ära kasuta väga kuuma vett, kuna see muudab muna tükiliseks.

Hapupiim või keefir. Kanna niisketele juustele hapupiim, lase toimida 10–15 minutit ning loputa maha. Kui soovid efekti suurendada, pane ooteajaks pähe vannimüts ja rätik.

Õlu. Loputamiseks võib kasutada vett, kus on hoitud õunatükke. Samuti on loputamiseks hea õlu, mis muudab juuksed siledaks ja hoiab hästi soengut.

Meigieemaldaja

Veebaasil kosmeetikat ja mineraalkosmeetikat saab edukalt eemaldada kummeliteega, õlibaasil kosmeetikale sobivad naturaalne jogurt ja kohvikoor. Pärast puhastamist tuleb nägu kindlasti loputada leige veega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles