Kaksteist asja, mis meestele naiste juures ei meeldi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kosjasobitaja Steve Ward nimetab kaksteist asja naiste juures, mida mehed absoluutselt ei kannata.

1. Juuksepikendused, kunstripsmed ja korrigeeriv aluspesu - need kõik lausa kisendavad võltsi järgi, kirjutab eHarmony.

2. Uitav pilk - naine vaatab ruumis kõiki teisi mehi, peale enda oma.

3. Pidev juustega mängimine - jäta oma juuksed rahule, need näevad head välja.

4. Pidevalt huuleläike kasutamine. Huuleläige on kleepuv ja see satub pidevalt igale poole: klaasidele, juustesse jne. Mees ei taha naist suudelda, kui talle tundub, et ta võib naise huulevärvi laiali ajada või kardab, et see kleepuv plöga jääb hiljem tema näkku.

5. Negatiivne suhtumine. Pole tähtis, kui hull liiklus oli või kui raske oli parkimiskohta leida või et ilm on halb või su juuksed on täna kohutavad.

6. Liigne enesearmastus. Naine ei tohi oma välimuse pärast pidevalt muret tunda, eriti veel nii, et see kogu aeg silma hakkab. Enese eest hoolitsemine on normaalne, mehed teavad, et naistel on omad ilurutiinid. Ja veel - kui sa tead, et sul läheb väljaminekuks valmistumiseks vähemalt 30 minutit aega, siis ütle seda ka mehele. Meestele ei meeldi üleslööduna naiste järgi ootamine.

7. Tikk-kontsad. Liiga kõrged ja peenikese kontsaga kingad sobivad stripparitele, kuid mitte tavalisele naisele tänaval kõndimiseks.

8. Suitsusilmad. Liiga palju mässamist ja meiki! Eelista midagi loomulikumat.

9. Wolverine'i tegelaskujule sarnanevad pikad küüned. Loomulikud küüned ja tavaline maniküür on täiesti normaalne, liiga pikad küüned on aga hirmutavad.

10. Kõige kallima toidu tellimine seda eelnevalt arutamata. Mees kutsub su õhtusöögile ja sa tellid menüüst kõige kallima roa - miks? Juhata oma valik viisakalt sisse, näiteks: «Ma loobun eelroast, sest ma tahaks tõesti seda vähki proovida, kas nii sobib?» Mehed hindavad selliseid asju, see on sama oluline, kui viisakalt tänamine.

11. Šampuse tellimine. See on ülepingutamine. Šampust juuakse siis, kui on midagi tähistada.

12. Pidevalt oma telefoni kontrollimine. Pane telefon oma kotti või taskusse. Kui sul on vaja kellegagi rääkida, mida võib ikka juhtuda, siis vabanda end hetkeks ja lahku lauast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles