Katrin Sangla läheb meikima maailma ilusaimaks tunnistatud naist, Gwyneth Paltrow’d

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gwyneth Paltrow
Gwyneth Paltrow Foto: SCANPIX

Tunnustatud meigikunstnik Katrin Sangla (41) on kosmeetikafirma Max Factori Eesti kõneisik olnud juba kuus aastat, kirjutab Kroonika. Nüüd aga avaneb talle erakordne võimalus töötada koos firma reklaaminäoga, Gwyneth Paltrow’ga (40), kelle ajakiri People tunnistas just maailma kõige ilusamaks naiseks.

Meie presidendiproua Evelin Ilvese ihumeikariks tituleeritud meigikunstnik Katrin Sangla sõidab mais New Yorki, kus tema käe all valmib Orcariga pärjatud Gwyneth’ile uue hooaja reklaamikampaania meik. Sõidule eelnev oli Katrinile justkui meistri staatusesse tõusmise eksam, sest loomulikult pole siin tegu juhusega – ta osutus väljavalituks pärast väga karmi sõelumist jumestuskunstnike hulgast üle ilma.

«See oli väga pika vinnaga protsess ja ma olen tõepoolest minemas,» kinnitab Katrin, kellele on koostöö sellise staariga esmakordne. Seni on Katrin Sanga tuntuimateks klientideks olnud mitmed Venemaa superstaarid nagu Kristina Orbakaite, Vaelria, Diskoteka Avaria liikmed jt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles