Grete Klein: meie ümber on liiga palju kurjust ja kadedust

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanal 2 ilmatüdruk Grete Klein
Kanal 2 ilmatüdruk Grete Klein Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Kanal 2 ilmatüdruk Grete Klein ütles Naistelehele, et kui võrrelda näiteks Eestit USAga, siis on siin kindlasti raskem olla teistest erinev.

«Mina olen alati olnud salliva meelega ja usun, et igaühel on õigus olla ja elada täpselt oma äranägemise järgi. Kõige olulisem on see, et inimene ise oleks kõige selle juures õnnelik. Kahjuks peab aga tõdema, et meie ümber on liiga palju kurjust ja kadedust ning üksteise mittemõistmist,» sõnas Grete Klein.

Grete teab, et tema praegune amet eeldab pidevat meedia tähelepanu all olemist. «Pean aga ütlema, et mulle on aastatega juba üpris paks nahk selga kasvanud, mistõttu ei lase ma tühjadel kommentaaridel ega võhivõõraste arvamusel end absoluutselt kõigutada.»

Nii teletöö kui laulmine on olnud Grete lapsepõlveunistused ja tal on väga hea meel, et saab mõlemaga tegeleda. «Televisioon on kindlasti koht, kus ma end ka pikemas perspektiivis näen, kas siis kaamera ees või taga,» märgib ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles