Värske abielupaar ei saanud seksida, sest naine oli mehe sperma suhtes allergiline

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kujuta ette, et kohtud oma elu armastusega ja otsustate kiirelt abielluda. Kuid alles siis selgub, et te ei sobi linade vahel. Ja mitte selles mõttes, et mehele meeldib hommikune seks, aga naine eelistab seda teha õhtuti, vaid selles mõttes, et naise vagiina hakkab seksi ajal meeletult kipitama.

Täpselt selline on Jeffi ja Clara lugu. «Mul oli põletav tunne ja tekkis paistetus ning vagiina läks punaseks, mis oli väga ebatavaline. Olin veendunud, et tegemist on suguhaigusega,» rääkis Clara. Naine oli valmis kaasaga ebamugaval teemal vestlema, kuid arsti juures selgus, et tegemist pole suguhaigusega, vahendab TheStir.

Nimelt oli Jeffi sperma see, mis naises taolise reaktsiooni esile kutsus ja sellest kujunes suur probleem. Selgus, et Clara oli oma abikaasa sperma suhtes allergiline.

Jeff rääkis ühes intervjuus, et kõik muu oli nende vahel lausa imeline: noored olid hullupööra armunud, kuid seksi puudumine muutis olukorra pingeliseks.

Paar ei leidnud abi ka kondoomidelt. Veelgi imelikumaks läks asi siis, kui ka Jeffil tekkis naise sümptomitele sarnane reaktsioon. Arstid olid hämmingus, kuid mehele tõi leevendust allergiavastane ravim. Naisele see aga ei mõjunud.

See pani paari voodielule tõelise paugu. Naine hakkas vältima kõike, mis mehes võiks seksuaalset soovi äratada. Paari kooselu vältas kümme kuud ilma mingisuguse seksita. Jeffi sõnul tekitas see tunde, nagu nad oleks järsku hoopis toakaaslased mitte abikaasad.

Lõpuks õnnestus paaril kohtuda eksperdiga, kes lahjendas mehe spermat ning süstis seda naisesse kolme tunni jooksul, et naise organism suudaks sperma vastu immuunsuse tekitada. Pärast seda on olukord magamistoas muutunud tunduvalt paremaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles