Moeblogija Anni Jürgenson: sokkidest ja sandaalidest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tootjad

Anni Jürgenson raputab teid üles talveroidumusest, öeldes, et sokid ja sandaalid üheskoos polegi enam suur moetabu.

Ulla Saare lustakad kaelakeed tuletavad eredalt meelde, kuidas lapsepõlves sai metsmaasikaid ja mustikaid heinakõrre otsa lükatud. Värsked sõstrad ja mustikad ootavad kõiki Nu Nordikus.

Meestemoe elementide ülekandmine naiste riietele on alati moes olnud. Sel kevadel proovi aga vahelduseks klassikalisele pintsakule sirgelõikelist vesti, mis annab palju võimalusi riiete kihiti kombineerimiseks – näide Zaralt.

Igaveseks ajaks moetabude nimekirja kantud kooslus sandaalid + sokid hiilib vaikselt julgemate moesõprade garderoobi. Moelavadele pole see aga ammu enam võõras ja paljud disainerid on oma kevadkollektsioonides kingad kokku sobitanud sokkide-sukkadega, kuid jutt ei käi loomulikult valgetest froteesokkidest... Pildil näide Marc by Marc Jacobsilt.

Tähista kevade saabumist garderoobi värskendusega. Sooja ilma ootuses heida pilk Xenia Joosti kevadsuvisele kollektsioonile, kus domineerivad heledad toonid, kerged kangad ja elegantsed vabalt langevad lõiked. Sinna sekka natuke erksat värvi ja küll varsti ka päike välja tuleb! Vt ka xeniajoost.com.

Sel kevadel sobivad kitsad pliiatsseelikud küll vaid äärmisel juhul kontoriseinte vahele. Tänavatel on teretulnud kõik volangid, voldid ja plisseed, nagu näitab ette Mango.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles