Vaata, millised näevad välja menunukud ilma meigita!

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bratz-nukud
Bratz-nukud Foto: SCANPIX

Möödunud nädalal levis internetis kulutulena Eddi Aguirre’i illustratsioon Barbie-nukust ilma meigita. Tema pilt sai väga palju vastukaja. Kunstnik  Nickolay Lamm arvas, et pilt meigita Barbiest on tugevasti liialdatud ning avaldas seepeale enda versioonid meigita nukkudest.

Eddi Aguirre’i pilti meigita Barbie-nukust võid näha SIIT! Nickolay Lamm saatis Huff Postile vastuseks enda pildid populaarsetest nukkudest, kellelt ta eemaldas pildil meigi ja usub, et need näevad reaalsemad välja. VAATA SIIT!

Nikolay Lamm ja Nikolett Mérész muutsid nukkude näopildid Photoshopi abil loomulikumaks, kuid arvestades nende ebanormaalseid proportsioone, näevad nad siiski väga kummalised välja.

Hea lugeja, milline fototöötlus on Sinu meelest õigem, kumma kunstniku fototöötlus oli reaalsusele lähemal? Kas Sind häirib see, kui nukk on n-ö meigitud?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles