Kim Cattrall: ma olen 1974. aastast saadik dieedil olnud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Cattrall
Kim Cattrall Foto: Reuters/ScanPix

56-aastane näitlejanna Kim Cattrall tunnistas, et heas vormis olemine on nõudnud talt tõsist eneseületamist ja see muutub üha raskemaks, mida vanemaks ta saab.

Blond staar, kes on laiemale üldsusele tuntud seriaalist «Seks ja linn», rääkis ajakirjale Woman & Home, et hoolitseb enda eest hästi. See tähendab, et ta peab dieeti, teeb trenni ja hoidub stressist. «Mulle meeldib naljatleda, et olen 1974. aastast dieedil olnud. Põhimõtteliselt on see tõsi,» lisas ta. «Mulle meeldib süüa ja mu kehatüüp ei ole loomulikult nii sale, eriti selles vanuses. Seega ma vaatan, mida söön ja joon, aga äärmustesse ma ei lähe. Elu on lihtsalt selline.»

Näiteks ei saa Kim süüa iga kord magustoitu kui sooviks, sest tal on väga hea isu. Ta saab seda kontrolli all hoida, sest tunneb ennast. «Kuna ma olen erinevate rollide pärast pidanud nii kaalust juure võtma kui kaalu langetama, on mul kogu aeg meeles, et üleliigsete kilode maha rühkimine jõusaalis on väga raske! See on mul kogu aeg meeles.»

Nõnda teeb ta ülepäeviti trenni ja harjutusi südameveresoonkonna heaks kolm või neli korda nädalas. «Mul on olnud varasemaid vigastusi, seega teen ma ka «füsio-joogat», mis on kombinatsioon füsioteraapiast ja joogast. Nii et ma üritan pidevalt oma keha taastada,» selgitas ta.

«Mida vanemaks ma saan, seda enam ma tahan, et treening oleks leebem ja olen avastanud, et pikad jalutuskäigud on sama kasulikud ja rahuldavad kui sörkimine.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles