Tallinn Dollsi nõuanded lõpukleidi valimiseks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lõpukleidi valiku korral tuleks arvestada, et lihtsuses peitub võlu ning noore neiu puhul soovitame siiski säilitada tütarlapselik välimus. Tallinn Dolls ja disainer Mari Martin toovad teieni mõned selle kevad-suve lõpukleitide eriti ägedad soovitused.

Less is more

Mari Martin: «Lihtsuses peitub võlu. Kui otsustad lihtsama lõikega kleidi või kostüümi kasuks, siis ehi seda satside ja lipsukestega. Nii lood eriti tütarlapseliku kuvandi. Saavutad klassikaliselt naiseliku ja ilusa väljanägemise. Lihtne lõige ning meeldejääv värv - sellega on võimatu eksida.»

Erksad värvipommid

Moes on puhtad vikerkaarevärvid. See on selle kevade kõige kuumem kooslus. Kirjude ja efektsete kangaste puhul eelista kindlasti selgemaid lõikeid, siis pääsed paremini mõjule. Roosa, kollane, punane, erksinine, roheline – need on värvid, mis panevad su särama. Kui valid sinna juurde aga minimalistliku lõike, siis ei ole kuidagi võimalust mööda panna.

Sitsid-satsid

Eriti tütarlapselikult ja kaunilt mõjuvad noore neiu seljas satsid ja lipsukesed. Detailidena muudavad need iga koolilõpetaja preililikuks ja vallatuks. Võid kindel olla, et oled suurepärase kleidi kasuks otsustanud, kui valid lõpetamisele just sellist sorti kleidi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles