Marion Uuspõld soovitab lahutatud naisel vaadata maailma avatud silmadega

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jan ja Marion Uuspõld.
Jan ja Marion Uuspõld. Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Produtsent ja ajakirjanik Marion Uuspõld kirjutab Anne & Stiili aprillinumbris, et pidi pärast lahutust oma elu uuesti üles ehitama, kuid see mõjus väga karastavalt ning tegi ta vaimselt tugevamaks.

«Mul ei olnud just tugevat depressiooni, kuid oli suur stress, sest kiiresti tuli lahendada palju probleeme: näiteks seoses elukohaga, lasteaiaga,» märgib ta. «Muresid oli nii palju, et ei teadnud, millest alustada. Sellises olukorras tulebki delegeerida, kas või advokaatidele, terapeutidele jne.»

Lahku läinud naisel soovitab Marion üles otsida vanad sõbrad, käia väljas ja kohtuda uute inimestega, vaadata maailma avatud pilguga. «Eks mul oli ka algul raske, aga sõbrad sundisid mind end liigutama. Kolisin maalt tagasi Tallinna ja kõik muutus. Sõbrad vedasid mind jõuga välja: «Ei, sa ei istu kodus, tuled filmi esilinastusele!» Esialgu ei tunne end kindlalt, võib-olla ei tea, kuidas riideski käia. Aga tuleb minna! Järgmisel korral tunned end juba paremini.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles