Muutuja Janne: rinnad on naistele väga olulised

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janne pärast muutust
Janne pärast muutust Foto: TV3

Tõsielusaate «Minu imeline muutumine» esimese saate staar Janne Sakeus (30) rääkis Õhtulehele, et on kogu oma elu võidelnud kompleksidega, sest nägi lapsena poisilik välja ja kannatas seetõttu ka narrimise all.

Ei meeldinud teistele ta riietumisstiil, pikk nina ja suured kõrvad, ega ka omaette hoidmine. Ka õpetaja pani kõrvikuks kutsutud tüdruku kehalise kasvatuse tunnis poiste ritta, sest ei saanud aru, et tegemist on tüdrukuga. «Kui sain avalduse saatesse ära saadetud, siis mõtlesin ikka päris pikalt, et millesse ma end küll mässisin,» tunnistas Janne, kes oli saatesse pääsemise üle südamest õnnelik.

Janne lisas, et kolm last teevad teda väga õnnelikuks, kuid nende saamine on samuti kehale oma jälje jätnud. «See oli ka üks põhjus büstioperatsiooniks, sest tegelikult on rinnad naistele väga olulised.»

Janne Sakeus sai saate abil endale kõik, millest ta oli unistanud: säravvalge naeratuse, peadligi kõrvad, väiksema nina, suurema rinnapartii ja naiselikumad huuled.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles