Rinnalõikuse teles näitamine ehmatas Pille Minevit

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Star FMi ärataja Pille Minev
Star FMi ärataja Pille Minev Foto: Maksim Toome

Tänases Star FM Hommikuprogrammis oli külas Eve Kallaste, õhtul TV3s algava uue liigutava tõsielusarja «Minu imeline muutumine» juht. Eve kirjeldus sarja valmimisest ja sellest, kuidas eetrisse jõuavad ka hetked otse operatsioonilaualt, ehmatas Pille Minevit.

Star FM saatejuht Pille Minev  tunnistas, et paljas mõte kaadritest, kus on näha näiteks rinnasuurendusoperatsiooni käik, tekitab temas pelgust. Eve Kallaste kinnitusel on operatsioonid aga sarja üks loomulik osa. «Esimese saate muutuja Janne loos näeb hetki nina, kõrvade ja rindade operatsioonidest, mis võrreldes järgmiste lugudega on tegelikult isegi tagasihoidlikult esitletud.» Kallaste sõnul ei pea nõrganärvilised materjali siiski kartma, kuigi laste puhul võiks vanemad kindlasti juures olla ja selgitada, millega täpselt tegemist. Eve väitel viibis võttemeeskond operatsioonisaalis nii sageli, et teletegijate jaoks pole lõikustes enam midagi ehmatavat. «Nägime kõike ja imetleme arstide meeskonda, kes teeb suurepärast tööd!» ütleb ta.

Eve Kallaste kinnitusel saavad sarjas osalejad endale uue elu ning seda kindlasti mitte ainult väliselt, sest muutumine mõjutab tugevalt ka nende sisemist mina. «Kõik meie osalejad löövad sõna otseses mõttes särama ja tänu nende taastatud enesekindlusele juhtub imesid,» tunnistas Eve, tuues näite osalejast, kes juba muutumisprotsessi käigus asutas omaenda firma, mida  ta varem just oma välimuse tõttu teha ei julgenud.

«Minu imeline muutumine» on telesari, kuhu ligi 1700 soovija hulgast valiti muutumiseks välja kaksteist oma välimusega kimpus olevat osalejat. Eesti parim ilu-asjatundjate meeskond annab endast parima, et osalejad saaksid kompleksidest vabaneda ja uut elu alustada. Pool aastat kestnud muutumisprotsesside tulemuseks on vaatajate ette jõudvad imeliste muutumiste lood.

«Minu imeline muutumine» alustab TV3s täna kell 20.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles