Kuumad magamistoajutud: kuidas eelmängu pikendada?

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ootusärevus on ju pool lõbust, kas pole? Paljud naised eelistaksid enne seksi tunduvalt rohkem eelmängu nautida. Eelmäng on oluline erutuse tekitamiseks enne mistahes seksi.

Siin on viis nõuannet, kuidas eelmängu enne vahekorda pikendada, kirjutab YourTango.

1. Eelmäng, mis kestab terve päeva. Eelmäng võib alata tunduvalt enne voodisse jõudmist. Lase erootilisel pingel terve päeva vältel koguneda, lubades endal seksile mõelda. Lase oma mõtetel uitama minna ja elavalt fantaseerida, mida sa õhtul kogema hakkad, kui oled partneriga koos. Mida üksikasjalikumalt sa fantaseerid, seda parem.

Kui lubad eelmängul juba oma mõtetes alata, valmistad oma keha ette ja annad endale võimaluse selgelt mõista, mida sa igatsed. Kas eelistad õrna armatsemist? Või tahad, et partner oleks voodis kirglik ja veidi agressiivne? Lase oma erootilisel fantaasial teed juhatada.

2. Naudi massaaži eelmänguna. Võib olla keeruline pärast pingelist tööpäeva end seksika jumalannana tunda. Kui sul on vaja stressi maandada ja seksikat enesetunnet tõsta, proovi massaaži. Isegi viie minuti pikkune massaaž võib aidata sul vabaneda pingest ja lõõgastuda.

3. Võta voodis kontroll enda kätte. Kui su partner pidevalt kiirustab vahekorraga, muuda asja aeglasemaks võttes ohjad enda kätte. Palu partneril lõõgastuda ja seejärel hellita tema keha pehmete silitustega. Iga kord, kui partner üritab sind puudutada, anna tema käe pihta kerge laks, et ta mõistaks, et kontroll on hetkel sinu käes.

Pööra partner kõhuli ning suudle tema õlgu ja kaela. Lase tal tunda oma keha tema keha vastu surumas. Kasvata aeglaselt pinget ja luba partneril end puudutada vaid siis, kui tema iha on väga suureks muutunud.

4. Küsi seda, mida tahad saada. Paljud partnerid oleks hea meelega nõus teise soove täitma, kui nad vaid teaks, mida teine inimene tahab. Kui suudad oma soove edasi anda, võid üllatusega avastada, et partnerit erutab sinu soovide rahuldamine. Võta aega, et mõista, mida su keha ihkab. Kas tahaksid rohkem suudelda? Või rohkem puudutusi kogeda?

Ära eelda, et partner teab su soove. Palu tal teha seda, mis sind rahuldaks. Partnerilt otsekoheste palvete saamine võib olla vägagi kuum. Üritage luua suhe, kus te mõlemad saate üksteiselt küsida, mida tahate.

5. Õrrita partnerit. Eelmäng ei pea lõppema siis, kui erutus on juba laeni tõusnud. Jätka eelmängu, õrritades partnerit ja lubades tema ihal kasvada. Paljud mehed kiirustavad vahekorraga, sest nad ei usu, et suudavad peenist kaua jäigana hoida. Meeste jaoks võib kätega peenise erutamine olla heaks maiuspalaks ning aitab neil erutust hoida ilma orgasmini jõudmata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles