Koduperenaine Terli alustas kaalukaotust 156-kilosena

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Terli
Terli Foto: TV 3

Täna õhtul rullub sarjas «Kaalul on rohkem kui elu» lahti koduperenaise Terli lugu, kes otsustas aasta eest oma elus suure muutuse ette võtta ja kehakaalu langetama hakata.

32- aastane Terli kaalus saatesse tulles 156 kilo ja leidis, et endistviisi jätkata enam lihtsalt ei saa. «Saates osalemine muutis mu igapäevaelu tohutult, kuna tuli teha kannapööre. Kõige raskem oli magusast loobumine, kuna mulle keelati kõik magus ära. Väga raske oli loobuda šokolaadist ja saiakestest. Kogu trenn oli algul raske,» kirjeldab Terli.

Kõigest hoolimata on naine tänaseks treeningu ja toitumisega tervist parandanud ning tunneb end väga hästi. «Pärast kaalukaotust on elu muutunud palju. Eks ma olen olnud paras pätt magusa suhtes. Tekkis nö tagasilöök oma nõrkusest. Aga sain üle ja lähen jälle edasi. Ma olen väga tänulik, et sain saatesse, kuna mul on tohutud teadmised, millega saavutan oma eesmärgi kindlasti. Sain enesekindlust, et see, mida nüüd teen, on kõik õige. Ma ei karda enam jõusaali ja seda, mida teised arvavad, sest see on minu elu ja minu tervis,» räägib ta.

«Kaalul on rohkem kui elu» on TV3s kolmapäeviti kell 20.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles