Anu Saagim: kõige tobedam on naistepäeval see, kui naised kingivad üksteistele lilli

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Saagim koos ema Tiinaga
Anu Saagim koos ema Tiinaga Foto: Jelena Rudi

Bravuuritar Anu Saagim peab naistepäeva puhul kõige ärritavamaks seda, et naised hakkavad siis üksteisele lilli kinkima. Samas pole ta ka ise sellest patust prii.

«Mehed on nii lorud, siis naised üritavad seda päästa, et kingivad ise üksteisele lilli,» märgib ta. Näiteks pole see Anu sõnul sugugi harv nähtus kui naissoost sugulased ja töökaaslased viivad üksteisele naistepäeva puhul lilli, sest nad tunnevad, et peavad seda tegema.

«Tegelikult ei ole ma ise süüst prii ja viin samamoodi suure sületäie emale ja tädidele,» tõdeb ta. «See on ilmselt selline süümekas selles mõttes, et argiaskeldustes unustad olulised naised oma elus ära, just vanemapoolsed sugulased. See on nagu pealesunnitud päev, kõik meediakanalid pasundavad sellest, tekib kui massipsühhoos ja süümekad. Ikka lähed ja ostad.»

Anu Saagim ise ei piirdu naistepäeval kõigest lilledega, vaid viib kallitele naistele oma elus ka tordi, šampanjast rääkimata. «Tööl korgin ka kindlasti šampanja lahti,» lisab ta.

Miks aga naised nõnda käituvad, põhjendab bravuuritar sellega, et mehed on lorud ja naised üritavad nende käitumist ise kompenseerida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles