Mehed, kellega on võimatu mitte flirtida

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Flirtimine on tegevus, mis sageli juhtub täiesti ettekavatsemata. Ka see pole oluline, kas oled suhtes või vallaline.

Millised on need mehed, kellega on lausa võimatu mitte flirtida? Selliste meestega võid iga päev kokku sattuda. Portaal TheGloss toob välja mehetüübid, kellega naised kõige rohkem flirdivad.

Baarmen

Tema käe all valmivad su lemmikkokteilid, ta kuulab su probleeme ja pakub mõnikord ka tasuta snäkke - ja kõike seda naeratades!

Eakad härrad

Pole midagi teha, paljude naiste arvates on vanemad härrasmehed - vanuses 85 ja üle selle - kahjutud ja armsad. Kuigi neil võib vähe juukseid peas olla või haige jalg ei võimalda neil kiirelt liikuda, on neil oma elust lugusid jagada, mida sa varem kuulnud pole. Lisaks veel vanakooli kombed ja austus naiste vastu.

Fotograafid

Mõnikord tuleb kaamera ees veidi flirtida, et foto parem välja tuleks. Ei teagi, kumb paremini mõjub - kas tähelepanu meesfotograafi poolt või enda pingutused näha vähegi seksikas pildil välja.

Kuulsused

Pole oluline, kas satud ühte lifti Tanel Padari või mõne reality-saate tegelasega. Kui tunned ära mehe, keda oled eelnevalt vaid ekraanilt näinud, on sul lubatud temaga flirtida.

Personaaltreener

Mitte keegi pole ilmselt ligitõmbavam kui mees, kes aitab sul vormi saada ja näeb sealjuures vastupandamatu välja.

Kuumad arstid

Leidub palju naisi, kelle jaoks on meesarstid väga muljetavaldavad ja seksikad, eelkõige seetõttu, et arste peetakse äärmiselt intelligentseteks.

Su töökoha abikaasa

Veedate koos rohkem aega kui kodus, jagate kontori kõlakaid ja saladusi ning kaitsete üksteise seljatagust. Ta ei pruugi olla kõige atraktiivsem mees, kuid ta on usaldusväärne.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles