Oscari-gala kõige halvemad kleidid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heidi Klum
Heidi Klum Foto: SCANPIX

Briti tabloid Daily Mail võttis endale õiguse kritiseerida 85. Ameerika filmiakadeemia auhindade galat külastanud naiste välimust.

Oscari-gala kõige halvemate kleitide nimekirja sattusid Brandi Glanville ja Kelly Rowland liigse paljastuse tõttu punasel vaibal. Rowlandi kleidil olevat liiga pikk lõhik ning Glanville uhkustas eriti avara dekolteega, mis paraku teda ei ehtinud (vaata pilti SIIT).

Vaatlejate hinnangul lahkus Helen Hunt kodust suure kiiruga, sest kuigi ta meigil ja soengul polnud midagi viga, siis paelteta H&M'i kleit oli silmanähtavalt triikimata ja kortsus. Ka kleidi disain ei sobinud näitlejanna figuuriga.

Kelly Ripa valis lillelise kleidi, mida ta lihtsalt välja ei kandnud. Kleit nägi välja nagu kardin ja lillemuster oli liiga domineeriv.

Kriitikutele polnud meeltmööda ka Mark Ruffalo naise Sunrise Coigney julge geomeetrilise mustriga kottis kleit, mis punasele vaibale hästi ei sobinud.

Heidi Klum otsustas ilmselt, et kõik peavad vaid teda vaatama, sest nii paljastavat kleiti poleks temalt küll osanud oodata. Klumi dekoltee paneb ka pimeda punastama.

Kardashiani õed Kim ja Kourtney panid samuti oma kleidivalikuga seekord mööda, sest nägid välja pisut vanamoodsad.

Supermodell Miranda Kerr oleks võinud valida oma büstile paremini sobiva kleidi, kuid Alessandra Ambrosio kandis suisa läbipaistvat kleiti, mille alt oli näha ta aluspesu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles