Kuidas erinevates olukordades flirtida?

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Nagu enamik sotsiaalseid oskuseid, on ka flirtimine rohkem kunst kui teadus. Kuidas kasutada oma flirtimisoskust, et peaaegu igas olukorras ükskõik keda ära võluda?

MSN Glo jagab nõuandeid, kuidas erinevates olukordades flirtida.

Peol

Kõige lihtsam viis kellegagi sõnatu sideme loomiseks on läbi silmside. Ürita kellegi pilku hoida kauem kui paar sekundit - enamik pilke kestavad vaid sekundi murdosa. Kui ta naeratab sulle või pöörab pilgu ära, kuid seejärel vaatab sind uuesti, siis on sinu kord samm astuda.

Baaris

Naeratamine on kindel moodus teise inimese tähelepanu võitmiseks, aga kui teie vahel toimub juba väike tögamine, peaksid su näoilmed võimalikult tihti muutuma. Kergita näiteks kulmusid, kui oled üllatunud, nooguta kaasa, et tema juttu julgustada. Pea meeles, et su näoilmed poleks liialt ülepingutatud.

Poes

2012. aasta uuringu järgi said poes flirtinud naised tihtipeale parema hinnapakkumise. Kui tahad järgmine kord hinna üle kauplema hakata, siis siin on kolm nõuannet: naerata, määra oma hind ja katsu meessoost müüja käsivart.

Tööl

Olenevalt su töökohas olevast õhkkonnast, võib teatud määral flirtimine olla aktsepteeritav, kuid mõned kontoris võib seda võtta kui seksuaalset ahistamist. Loo teise inimesega silmside, pea meeles oma näoilmeid ja ürita teise inimese kehakeelt jälgida. Kui ta kummardub ettepoole ja asetab oma käe näiteks lauale, siis võid julgelt samuti käituda.

Postkontoris

Oled pikalt järjekorras oodanud, olgu siis postkontoris, lennujaamas või autoregistrikeskuses, ja sind teenindav inimene on ilmselt sama pahuras tujus kui sina. Ürita seda meeleolu muuta, pöördudes tema poole tema eesnime kasutades. See muudab ta tähelepanelikumaks ja loob soojema meeleolu.

Jõusaalis

Kui mees teeb jõusaalis tõsiselt trenni, siis ära mine teda segama. Parem on oodata hetkeni, mil ta on raskused käest pannud või jooksulindilt maha astunud. Alusta silmside loomisega, et püüda tema tähelepanu, enne kui hakkad talle lähenema.

Teise naisega

Kahe naise vahel võib vabalt toimuda kerge flirtimine, mille eesmärgiks pole üldse seks. Selline olukord võib aset leida näiteks mõne uue naisega tutvumisel, kes tundub olevat selline inimene, kellega tahaksid sõbruneda. Küsi temalt küsimusi, mis võiksid teid ühiste huvideni viia.

Oma partneriga

Flirtimine võib aidata suhet tervena hoida. Uuringud on näidanud, et flirtivad paarid on rahulolevamad ja rohkem pühendunud oma suhtele. Seega flirdi julgelt oma abikaasa või partneriga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles