Treener: laisk kehahoiak teeb välimuse tüsedamaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Treener Anita
Treener Anita Foto: PBK

Varsti on kevad ning paljud on juba hakanud mõtlema oma figuuri peale, et suveks valmis olla.

Kuidas tervist kahjustamata õigesti kaalu langetada? Pervõi Baltiiski kanali projekti «Kergem ja õnnelikum» treener Anita Lutsenko arvab, et tüse välimus on üleliigsete kilode ning vale kehahoiaku tagajärg.

Anita sõnul võib laisk kehahoiak näiliselt kaks kuni viis kilo juurde lisada. Kui te soovite oma rühti parandada, siis proovige üht harjutust. Seiske seljaga vastu seina. Kannad, tuharad, õlad ja pea hoidke seina vastas ning kõverdage kergelt põlvi. Pilk suunake otse ette (ärge kallutage pead taha).

Pidage see asend meeles ning tulge seina juurest ära. Korrake seda harjutust iga päev ja peagi märkavad kõik, et olete muutunud.

Palju teisi treenerite ja toitumisnõustajate soovitusi saab näha tõsielusaates «Kergem ja õnnelikum» laupäeviti kell 17:45 Pervõi Baltiiski kanalil (PBK). Saade on eestikeelsete subtiitritega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles